Reglementen

De communicatie/socialmedia kanalen zijn voorzien van reglementen om er voor iedereen een fijne en veilige plek van te maken. Waar we in harmonie de meest uiteenlopende gespreksonderwerpen kunnen delen. Schroom niet om contact op te nemen via het meldingsformulier of via een moderator/beheerder indien je merkt dat bepaalde reglementen door aanwezigen wordt overtreden.

Acceptatie Code

Bij het verkrijgen van toegang tot de social media kanalen vragen wij, zodat we zeker weten dat je deze reglementen hebt gelezen, de code 214 in te voeren. Je gaat akkoord met deze reglementen en consequenties bij het overtreden. Op deze manier realiseren we gezamenlijkeen veilige en fijne community.

1

Grenzen & Respect

Accepteer ieders consent, wanneer iemand nee aangeeft of vraagt te stoppen met communicatie, dien je dit te accepteren. In elke omgang op events/meet-ups/digitaal is consent vragen key. Behandel iedereen met respect.
2

Geen haatdragende taal en pesten

Geen enkele vorm van pesten is toegestaan, denk dan aan kleinerende opmerkingen over bv. ras, religie, cultuur, seksuele geaardheid, politieke voorkeur, geslacht of identiteit.
3

Privé berichten en vriendschapsverzoeken

Indien je een lid graag privé wil spreken of een vriendschapsverzoek wilt sturen via welk platform dan ook, dient dit altijd openbaar onder een gespreksonderwerp gevraagd te worden aan de persoon in kwestie.
4

Geen (journalistieke/event) oproepen

Zonder toestemming is het niet toegestaan oproepen te plaatsen voor andere groepen/journalisten/instagrammers / bloggers/vloggers/documentaire makers e.d. Neem hiervoor contact op met beheer of stuur je verzoek via de website.
5

Geen oproepen voor kwetsbare/intieme activiteiten

Als lid is het niet toegestaan om een oproep te plaatsen voor intiemere activiteiten & ontmoetingen m.b.t: tantra, (psychedelische) heling, therapeutisch gesprek, trauma verwerking, massage, bdsm, seks e.d. Neem contact op met beheer of dien een aanvraag in via de website.
6

Content Waarschuwing

Voor alles wat emotioneel/psychologisch iets teweeg kan brengen bij een ander plaats je een C.W. en enkele ruimte na de CW zodat een lid op 'meer lezen' moet klikken alvorens hen je content kan lezen.
7

Jagen niet toegestaan

Een leuke klik wordt gesupport, daten wordt gesupport echter willen we voorkomen dat mensen hier alleen maar 'op zoek' gaan naar een partner/seks. Daar zijn andere platforms voor. Het zogeheten 'jagen' is dan ook niet toegestaan.
8

Geen pseudowetenschappen

Wanneer wetenschappelijk onderzoek wordt aangehaald dient dit altijd met een bron vermeld te worden en is de persoon die de bron deelt verantwoordelijk voor de mate van betrouwbaarheid van het onderzoek.
9

Bij support, tag beheer/moderator

Beheer taggen/PM'en indien nodig. Gelieve niet te rapporten omdat dit er ervoor kan zorgen dat dit gevolgen kan hebben voor de operationele functie van de community. In geval van een escalatie o.i.d. raadpleeg je beheer/moderatoren.

Overtreding/klacht

Als organisator hechten we veel waarde aan het veilig houden van de community. Bij overtredingen/klanten kan je dat hier in annonieme vorm aangeven.

Stap 1 van 2

50%
  • Sleep bestanden hierheen of